چگونه چت ها را در واتس
امکانات Web WhatsApp مدتی است که وجود داشته است و در طول زمان شاهد پیشرفتهای عمدهای مانند خروج از گروهها، افزودن شرکتکننده، بیصدا کردن گروهها از برنامه وب بوده است. یکی دیگر از ویژگی های خوب که اکنون در واتس اپ وب در دسترس است، امکان حذف چت ها است. این شبیه به حذف چت ها در خود تلفن است، با این تفاوت که مجبور نیستید از داده های تلفن همراه هوشمند خود برای حذف چت ها استفاده کنید. این برای افرادی که از واتس اپ بیش از یک دستگاه مانند رایانه های شخصی، لپ تاپ ها، ایستگاه های کاری و غیره استفاده می کنند عالی است.
مهم است که به یاد داشته باشید که پاک کردن و حذف چت ها یکسان نیستند. هنگامی که یک چت را پاک می کنید، همچنان در دستگاه شما ذخیره می شود اما قابل مشاهده نخواهد بود. حذف چت ها پیام ها و فایل های رسانه ای را به طور کامل از دستگاه شما حذف می کند. این یک راه عالی برای صرفه جویی در فضای ذخیره سازی در دستگاه شما و حفظ آخرین نسخه های پشتیبان است.
میتوانید با ضربه زدن روی نماد سطل زباله در فهرست چتها یا در صفحه جزئیات مکالمه، یک چت را پاک کنید. سپس می توانید Delete chat را انتخاب کرده و تایید کنید. سپس هر رسانه یا پیام متنی در چت حذف شده به طور خودکار از تلفن و واتس اپ شما حذف می شود. با این حال، هر رسانه یا متن حذف شده در صورتی که گیرندگان آن را در نسخه پشتیبان خود ذخیره کرده باشند، در دسترس خواهند بود. همچنین اگر آخرین نسخه پشتیبان شامل پیامها و رسانههایی باشد که میخواهید بازیابی کنید، میتوانید یک چت پاکشده را بازیابی کنید.

چگونه چت ها را در واتس اپ وب حذف کنیم؟
واتساپ همچنین به شما اجازه میدهد پیامها را فقط برای خودتان حذف کنید یا برای همه مخاطبینتان درخواست کنید که حذف شوند. برای حذف یک پیام برای همه، باید جدیدترین نسخه پشتیبان را در تلفن یا Google Drive داشته باشید. اگر انتخاب کنید پیامها را برای همه اعضای یک گروه حذف کنید، دو روز پس از ارسال فرصت دارید تا درخواست کنید پیام برای همه اعضای گروه حذف شود. اگر ادمین گروه هستید، میتوانید پیامهای مشکلساز ارسال شده توسط سایر کاربران گروه را نیز تا 15 دقیقه پس از ارسال حذف کنید.
این گزینه را در منوی More Settings Privacy & چت های امنیتی اطلاعات گروه را مدیریت کنید. برای حذف یک چت، باید جدیدترین نسخه برنامه WhatsApp را نصب کنید. می توانید آخرین نسخه برنامه WhatsApp را در تلفن هوشمند یا رایانه لوحی خود با رفتن به تنظیمات حریم خصوصی حساب و amp; چت های امنیتی
واتساپ روی ویژگی جدیدی کار میکند که به شما امکان میدهد حذف چت را بین دستگاهها همگامسازی کنید. WABetaInfo گزارش میدهد که این ویژگی در ماههای آینده عرضه میشود و با فعال شدن، اطمینان حاصل میکند که وقتی چت را در تلفن هوشمند خود حذف میکنید، در سایر دستگاههای متصل از جمله واتساپ وب نیز حذف میشود.
